image

Wij organiseren in oktober een 3-daagse studiereis naar Noord-Oost Duistland

studiereis4 

Hieronder ziet u ons programma:

28 oktober 2021

Vertrek om 04.00 uur in de ochtend per luxe touringcar vanuit Assen richting voormalig Oost Duitsland. Op gezette tijden wordt een stop ingelast om even de benen te strekken of om de inwendige mens te versterken.

Om 10.00 uur worden wij welkom geheten op het melkveebedrijf van Jochem Walteren en Martin Moos in het Noord Duitse Gut Hohen Luckow. Hier vertelt Jaap Hoogendoorn wat je als agrarisch ondernemer tegen komt op het gebied van melkproductie, vruchtbaarheid, afkalfmanagement en voeding. Gut Hohen Luckow is één van de grootste toonaangevende bedrijven van Mecklenburg Vorpommern. Hier gebruiken we ook de lunch.

Daarna vervolgen wij onze weg via de zogenaamde krijtsteenroute langs Kuhlungsborn naar Warnemunde. Daar heeft u tijd om op eigen gelegenheid van dit pitoreske stadje te genieten.

Aan het eind van de middag komen wij aan in ons hotel Van der Valk Resort in Linstow waar wij gedurende 2 nachten verblijven. Nadat wij zijn ingecheckt en de bagage op de hotelkamers staat, wordt u voor een 3-gangen diner verwacht in het restaurant. Na het diner heeft u de verdere avond ter vrije besteding.

studiereis7

29 oktober 2021

Na een uitgebreid ontbijt volgen wij van 09.00 - 11.00 uur een cursus Voedingstrend 2021/2022 in een vergaderruimte van ons hotel. Deze cursus wordt gegeven door Alides Hidding. Een begrip in onze sector! De lunch zal plaatsvinden in onze
touringcar, onderweg naar de Müritzsee. Daar zullen we een rondvaart maken.

Rond 14.00 uur is ons tweede bedrijfsbezoek, dit keer bij de grootste hooimelker van dit moment in Priborn. Hij vertelt ons over zijn bedrijf.

Rond 18.00 uur worden wij in ons hotel verwacht voor een gezellige “Mecklenburger Abend”. Deze Schlageravond beginnen we goed met een glaasje Sekt. Na de ontvangst genieten we van een buffet met veel heerlijke bekende gerechten uit de
regio waar wij nu verblijven, Mecklenburg Vorpommern. Na het buffet zorgt een DJ voor gezelligheid en kunnen de voetjes van de vloer. Deze avond is om 01.00 uur afgelopen.

studiereis6

30 oktober 2021

Na het ontbijt staat onze touringcar klaar om ons terug naar Assen te brengen. Onderweg wordt gestopt voor een heerlijke lunch.

Rond 18.00 uur zullen wij weer in Assen aankomen.

studiereis5

Kosten

Kosten voor deze interessante studiereis bedragen € 795,- p.p.
o.b.v. een twee-persoonskamer (toeslag eenpersoonskamer € 80,-)

Aanmelden

U kunt hier aanmelden.

Uw boeking is pas definitief als wij uw betaling hebben ontvangen.

image
image
image